Hak de peterselie, de dragon, de munt en de sjalot fijn. Pers de knoflook. Meng al deze ingrediënten met de harissa, het paneermeel, het ei en het gehakt. Kruid met peper en zout en vorm hiervan 4 burgers.
Sprenkel wat olijfolie over de aspergepunten en rooster ze op de barbecue. Besprenkel ook de broodjes met olijfolie en rooster ze aan beide kanten. Rooster de burgers 4 min. Draai ze om, verbrokkel er feta over en laat nog 4 min bakken.
Snij de pitabroodjes horizontaal door en snij de tomaten in schijfjes. Besmeer de broodjes met hummus en vul ze met sneden tomaat, aspergepunten, een burger, de extra dragon en de rest van de feta. Sluit de pitabroodjes en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
180 g
Vetten
8,7 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1,3 g
vezels
1,2 g
Eiwitten
11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.