Niet toegevoegd

Gegrilde auberginerolletjes met rucolapesto
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak de marinade: rasp de zeste van de 2 limoenen en pers de vruchten uit. Rasp de gember. Meng de gember, het limoensap, 1 el sesamolie, 1 el sojasaus en het fijngehakte pepertje. Snij de kipfilets in blokjes en leg ze in de limoenmarinade. Wentel het vlees er goed door, dek af en laat 30 min marineren in de koelkast. Meng de limoenzeste met de rest van de sesamolie en van de sojasaus, het water en de pindakaas. Roer tot een smeuïge saus.
Voor de salsa, snij de radijzen in kleine blokjes. Hak de lente-ui en de munt fijn. Klop de wijnazijn, de honing en een scheutje olijfolie tot een vinaigrette en kruid met peper en zout. Leg er de radijzen, de lente-ui en de munt in en meng goed.
Prik de kippenblokjes op spiesjes en rooster ze gaar op de barbecue. Serveer ze met de salsa en de satésaus.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 139 g |
Vetten | 7,4 g |
koolhydraten | 3,9 g |
waarvan suikers | 2,6 g |
vezels | 0,9 g |
Eiwitten | 15 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.