Pulled pork | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 30 min.
Kook 360 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 360 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en wrijf er het gebraad mee in. Laat 1 u marineren op kamertemperatuur.
  2. Steek de barbecue op lage warmte aan (ongeveer 110°C) en laat het vlees 4 u braden. Controleer het om het uur.
  3. Meng alle ingrediënten voor de saus in een pannetje en laat op een laag vuur 10 min sudderen. Smeer de helft van deze saus over het vlees en verpak het in aluminiumfolie. Laat nog 2 u gaar worden op de barbecue.  Verwijder de folie, trek het vlees uit elkaar en meng met de rest van de saus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor het gebraad

  • Hespengebraad 0.75 kg

Voor de marinade

  • Bruine suiker 35 g
  • Paprikapoeder 5 g
  • Chilipoeder 0.50 el
  • Uienpoeder 1 el
  • Lookpoeder 0.50 el
  • Fleur de sel 1 el

Voor de saus

  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Teentjes knoflook, fijngesnipperd 1.5
  • Ketchup 15 g
  • Honing 7.5 g
  • Ciderazijn 75 ml
  • Geconcentreerde tomatenpuree 15 g
  • Chilipoeder 0.50 tl
  • Worcestershiresaus 0.50 el
  • Selderijzout 0.50 tl
  • Fleur de sel 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor het gebraad

  • Hespengebraad 0.75 kg

Voor de marinade

  • Bruine suiker 35 g
  • Paprikapoeder 5 g
  • Chilipoeder 0.50 el
  • Uienpoeder 1 el
  • Lookpoeder 0.50 el
  • Fleur de sel 1 el

Voor de saus

  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Teentjes knoflook, fijngesnipperd 1.5
  • Ketchup 15 g
  • Honing 7.5 g
  • Ciderazijn 75 ml
  • Geconcentreerde tomatenpuree 15 g
  • Chilipoeder 0.50 tl
  • Worcestershiresaus 0.50 el
  • Selderijzout 0.50 tl
  • Fleur de sel 0.50 tl

Nutritionele informatie

496 kcal

15,6 g vetten

17,4 g koolhydraten

16,7 g suikers

0,5 g vezels

71,5 eiwitten