Spareribs met honing | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spareribs met honing

Voorbereiding 130 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 130 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de gember met de kruidnagel (fijngestampt in een mortier) en de olie en kruid met peper en zout. Strooi dit mengsel over de ribbetjes.
  2. Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen. Smeer de ribbetjes royaal in met deze marinade en laat tussen een half tot 2 uur rusten.
  3. Bak de ribbetjes 35 tot 40 min op de barbecue terwijl je ze regelmatig bevochtigt met de marinade en halfweg de baktijd omkeert tot ze karamelliseren.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Theelepels gemberpoeder 1 tl
  • Kruidnagel 0.25 tl
  • Olijfolie 1.5 el
  • Kleine varkensribbetjes 0.50 kg
  • Zout, peper van de molen
  • Venkelzaadjes 0.50 tl
  • Teentjes look 1
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Sherry 2.5 el
  • Ketchup 2.5 el
  • Honing 1 el
  • Water 1.5 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Theelepels gemberpoeder 1 tl
  • Kruidnagel 0.25 tl
  • Olijfolie 1.5 el
  • Kleine varkensribbetjes 0.50 kg
  • Zout, peper van de molen
  • Venkelzaadjes 0.50 tl
  • Teentjes look 1
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Sherry 2.5 el
  • Ketchup 2.5 el
  • Honing 1 el
  • Water 1.5 el