Tagliata van rundsvlees | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Tagliata van rundsvlees

Voorbereiding 10 min.
Kook 6 min.
Staande tijd 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 6 min.
Staande tijd 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Haal het vlees 30 min op voorhand uit de koelkast. Kruid het met zout en peper en besprenkel met olijfolie.

  2. Rooster het vlees ongeveer 3 min per kant op de barbecue. Leg het vervolgens op een schaal en bedek met een vel bakpapier of aluminiumfolie. Laat zo 5 à 10 min rusten.

  3. Snij het vlees in dunne reepjes en versier met rucola en gedroogde tomaten. Bestrooi met grof zeezout en de Parmezaanschilfers.

    TIP Voor de gewenste malsheid, marineer je het vlees in een marinade met verse kruiden en knoflook.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 156 kcal
Vetten 7,9 g
koolhydraten 1,8 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 0,2 g
Eiwitten 19 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rundsvlees 0.50 kg
  • Olijfolie 2 el
  • Rucola 50 g
  • Gedroogde tomaten 50 g
  • Parmezaanschilfers 50 g
  • Grof zeezout
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rundsvlees 0.50 kg
  • Olijfolie 2 el
  • Rucola 50 g
  • Gedroogde tomaten 50 g
  • Parmezaanschilfers 50 g
  • Grof zeezout
  • Zout
  • Peper