Uienringen met spek en pikante mayonaise | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Uienringen met spek en pikante mayonaise

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de uien en snij ze in schijven van 1 cm dik. Duw er de kleinste binnenste ringen uit, zodat je 3 grote buitenste ringen overhoudt per persoon. Wikkel rond elke ring 2 sneetjes gerookt spek.

  2. Meng de honing met de barbecuesaus en borstel dit over de uienringen. Rooster ze goudbruin op de barbecue en besprenkel ze tijdens het bakken regelmatig met barbecuesaus.

  3. Meng de zure room met de srirachasaus en de mayonaise. Hak de peterselie fijn. Schik de uienringen op een serveerschaal en bestrooi met de peterselie. Serveer met de pikante mayonaise.

    GEEN SRIRACHA? Het gaat ook prima met sambal oelek, tabasco of zoete chilisaus.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 138 kcal
Vetten 9.4 g
koolhydraten 3.4 g
waarvan suikers 3.0 g
vezels 1.7 g
Eiwitten 8.7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte uien 1.50
  • Sneetjes gerookt spek 12
  • Honing 0.50 tl
  • Barbecuesaus 1 el
  • Zure room 0.50 el
  • Srirachasaus 0.50 tl
  • Mayonaise 1 el
  • Bladpeterselie 0.50 el
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte uien 1.50
  • Sneetjes gerookt spek 12
  • Honing 0.50 tl
  • Barbecuesaus 1 el
  • Zure room 0.50 el
  • Srirachasaus 0.50 tl
  • Mayonaise 1 el
  • Bladpeterselie 0.50 el