Niet toegevoegd

Salade met gegrilde witte druiven, burrata en notencrumble
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het amandelmeel met de bloem, de havermout, de fijngehakte noten, de arachideolie, het eiwit (gebruik de eidooier in een andere bereiding) en 1,5 tl van het kaneelpoeder.
Beboter een taartvorm en verdeel de helft van deze crumble over de bodem. Was de pruimen, verwijder de pit en snij de vruchten in stukken. Schik ze op de crumble in de bakvorm en bedek met de rest van de crumble.
Bak de crumble 20 à 25 min in de oven. Laat iets afkoelen en werk af met de yoghurt. Bestrooi net voor het serveren met de rest van het kaneelpoeder.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 203 kcal |
Vetten | 13 g |
Fats acid satured | 2.2 g |
koolhydraten | 16 g |
waarvan suikers | 4.5 g |
vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 4.6 g |
salt | 0.03 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.