Boterhammen met dille-citroenricotta | Carrefour

Boterhammen met dille-citroenricotta

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rasp de zeste van de citroen. Mix in de blender met de dille en de ricotta tot een glad, romig mengsel. Proef en kruid indien gewenst met peper en zout.

  2. Maak de radijzen schoon en snij ze in dunne schijfjes. Snij dikke sneden van het brood.

  3. Besmeer het brood met ricotta en bedek met radijsjes. Werk af met tuinkers en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 182 kcal
Vetten 5,0 g
koolhydraten 25 g
waarvan suikers 2,0 g
vezels 1,4 g
Eiwitten 8,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Citroen 0.50
  • Dille 4 g
  • Ricotta 125 g
  • Radijzen 0.25 bosje
  • Brood (niet gesneden) 0.25
  • Bakje tuinkers 0.50
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Citroen 0.50
  • Dille 4 g
  • Ricotta 125 g
  • Radijzen 0.25 bosje
  • Brood (niet gesneden) 0.25
  • Bakje tuinkers 0.50
  • Peper
  • Zout