Broodjes met geroosterde groenten, mozzarella en pesto van pecannoten | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Broodjes met geroosterde groenten, mozzarella en pesto van pecannoten

Broodjes met geroosterde groenten, mozzarella en pesto van pecannoten

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit een grillpan op een hoog vuur tot heel heet. Snij de courgette en de aubergine in sneden van 1 cm dik. Gril ze in porties gaar in de pan.

  2. Maak de pesto: mix de pecannoten met 1 handvol rucola, het basilicum, de knoflook, de Parmezaanse kaas, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met zout en peper. Besprenkel de sneden brood met olie en rooster ze in de grillpan.

  3. Snij de mozzarella in sneetjes. Besmeer de helft van het geroosterd brood met pesto en beleg met de geroosterde groenten, uitgelekte paprika’s, de mozzarella en de rest van de rucola. Sluit met een tweede snede brood en serveer.

    Een restje pesto? In een gesloten bokaaltje kan je hem nog twee weken bewaren in de koelkast.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 145 kcal
Vetten 10 g
koolhydraten 7.7 g
waarvan suikers 2.2 g
vezels 1.6 g
Eiwitten 4.5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Courgette 0.50
  • Aubergine 0.50
  • Sneden meergranenbrood 4
  • Bollen buffelmozarella 1
  • Bokaal gegrilde paprika's 0.50

Voor de pesto

  • Pecannoten 25 g
  • Rucola 1 handvol
  • Basilicum 12.50 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Parmezaanse kaas 15 g
  • Olijfolie 25 ml
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Courgette 0.50
  • Aubergine 0.50
  • Sneden meergranenbrood 4
  • Bollen buffelmozarella 1
  • Bokaal gegrilde paprika's 0.50

Voor de pesto

  • Pecannoten 25 g
  • Rucola 1 handvol
  • Basilicum 12.50 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Parmezaanse kaas 15 g
  • Olijfolie 25 ml
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Zout
  • Peper