Croc’forelfilets en knapperige salade (bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Croc’forelfilets en knapperige salade (bio)

Croc’forelfilets en knapperige salade (bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Plet de gerookte forel met een vork in een kom, voeg er verse kaas bij, fijngehakte platte peterselie, het sap van een halve citroen en kruid met peper.

  2. Leg 2 sneden brood in een bakpan met een klein beetje olie, smeer er 2 tot 3 lepels van de forelbereiding op, bedek met dunne plakjes tomaat en leg er de overige sneden brood op. Bak de croque aan beide kanten goudbruin.

  3. Leg de schijfjes komkommer, reepjes venkel en plukjes peterselie direct op de borden. Verdeel er het sap van een halve citroen over, werk af met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de croc’forel, in twee gesneden, op de salade van rauwkost en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gerookte forelfilets Carrefour Bio 65 g
  • Verse kaas Carrefour Bio 120 g
  • Citroen Carrefour Bio 1
  • Sneden brood Carrefour Bio 4
  • Tomaat Carrefour Bio 1
  • Komkommer Carrefour Bio 0.50
  • Venkel Carrefour Bio 0.5
  • Bosje platte peterselie Carrefour Bio 0.25
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gerookte forelfilets Carrefour Bio 65 g
  • Verse kaas Carrefour Bio 120 g
  • Citroen Carrefour Bio 1
  • Sneden brood Carrefour Bio 4
  • Tomaat Carrefour Bio 1
  • Komkommer Carrefour Bio 0.50
  • Venkel Carrefour Bio 0.5
  • Bosje platte peterselie Carrefour Bio 0.25
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper