Expressbrood | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Expressbrood

Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe alle droge ingrediënten in een grote mengkom en meng goed. Giet er de karnemelk bij en meng tot een plakkerig deeg.
  2. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en vorm er snel een bal van. Maak die met de handen iets platter. Leg het deeg op de bakplaat.
  3. Maak enkele diepe inkepingen in het brood en strooi er bloem over. Bak het 30 à 38 min in de oven. Laat het brood afkoelen op een rooster.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte bloem 250 g
  • Sodabicarbonaat 0.50 tl
  • Karnemelk 200 ml
  • Snuifje zout 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte bloem 250 g
  • Sodabicarbonaat 0.50 tl
  • Karnemelk 200 ml
  • Snuifje zout 1