Niet toegevoegd

Vol-au-vent huisgemaakt
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de peterselie en de bieslook apart fijn. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Warm tegelijk de gyros op en hou hem warm.
Verhit de olijfolie in een braadpan. Hak de hazelnoten grof en rooster ze samen met de pompoenpitten kort in de olie. Voeg de gekookte rijst toe en meng. Bestrooi met de peterselie. Meng in een schaaltje de yoghurt met 1 el citroensap, de mosterd en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.
Rooster de pitabroodjes 4 min in de oven, ze moeten knapperig worden. Verdeel de rijst over de borden. Vul de broodjes met de gyros en een lepel yoghurtsaus en serveer met de rijst.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.