Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet

Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet

Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Dompel de erwten 5 min onder in kokend, gezouten water. Laat uitlekken en hou onder koud water. Mix met de basilicumblaadjes, de munt, de waterkers en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 
  2. Kruid de ricotta met peper en zout en meng met de bieslook. 
  3. Snij de stukken stokbrood in de lengte door, beleg met een lag erwtentapenade, daarna met een laag ricotta en ten slotte met 2 sneden kippenborstfilet. Geef een draai aan de pepermolen en sluit je broodje met de tweede helft.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Diepvrieserwten 100 g
  • Blaadjes basilicum en blaadjes munt 5 + 5
  • Handvol waterkers 0.50
  • Olijfolie
  • Ricotta 50 g
  • Gehakt bieslook 0.5 el
  • Stukken stokbrood Kwaliteitsketen Carrefour 2
  • Sneden kippenborstfilet 4
  • Peper van de molen, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Diepvrieserwten 100 g
  • Blaadjes basilicum en blaadjes munt 5 + 5
  • Handvol waterkers 0.50
  • Olijfolie
  • Ricotta 50 g
  • Gehakt bieslook 0.5 el
  • Stukken stokbrood Kwaliteitsketen Carrefour 2
  • Sneden kippenborstfilet 4
  • Peper van de molen, zout