Toast au fromage de chèvre, courge et sauge | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Toast au fromage de chèvre, courge et sauge

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en ontpit de pompoen en snij het vruchtvlees in blokjes. Verdeel die over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, strooi er de chilivlokken over, kruid met zout en peper en meng goed. Rooster 20 min in de oven en schep halverwege om. Bestrooi met de salie, sprenkel er de honing over en zet nog 8 à 10 min in de oven.
  2. Laat de butternut afkoelen. Snij intussen de geitenkaas in rondjes en leg er telkens twee op elke snee brood. Zet onder de grill. Kook de gesnipperde snijbiet kort en rooster de pompoenpitten.
  3. Verdeel de snijbiet en de pompoen over de toast en strooi er tot slot de pompoenpitten over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Butternut pompoen 150 g
  • Olijfolie 1.5 el
  • Chilivlokken 0.50 tl
  • Verse salie, fijngesnipperd 1 el
  • Honing 1.5 el
  • Geitenkaas (stronk) 75 g
  • Dikke sneden brood 2
  • Bladeren snijbiet 2
  • Pompoenpitten 1 el
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Butternut pompoen 150 g
  • Olijfolie 1.5 el
  • Chilivlokken 0.50 tl
  • Verse salie, fijngesnipperd 1 el
  • Honing 1.5 el
  • Geitenkaas (stronk) 75 g
  • Dikke sneden brood 2
  • Bladeren snijbiet 2
  • Pompoenpitten 1 el
  • Zout, zwarte peper