Toast met ricotta, paksoi en paddenstoelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Toast met ricotta, paksoi en paddenstoelen

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Boen de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes. Verhit een braadpan op een hoog vuur, voeg een scheutje olijfolie toe en bak de look en de paddenstoelen kort. Kruid aan het einde met zout en peper. Snipper de paksoibladeren en bak ze kort in een andere pan.
  2. Doe de ricotta in een kom en rasp er de zeste van de citroen over. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met zout en peper en meng.
  3. Rooster de sneden brood goudbruin onder de ovengrill. Besmeer elke toast met ricottamengsel. Leg er paksoi op en dan gemengde paddenstoelen. Strooi er tot slot een snuifje chilipoeder over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • gemengde paddenstoelen (oesterzwam, cantharel, weidechampignons, eekhoorntjesbrood...) 250 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie extra vierge
  • Bladeren paksoi 2
  • Ricotta 125 g
  • Bio citroen 0.25
  • Sneden brood 4
  • Snuifje chilipoeder 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • gemengde paddenstoelen (oesterzwam, cantharel, weidechampignons, eekhoorntjesbrood...) 250 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie extra vierge
  • Bladeren paksoi 2
  • Ricotta 125 g
  • Bio citroen 0.25
  • Sneden brood 4
  • Snuifje chilipoeder 0.50
  • Zout, peper