Vegetarische burgers en couscous met kruiden en feta | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegetarische burgers en couscous met kruiden en feta

Vegetarische burgers en couscous met kruiden en feta

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de couscous in een kom, giet er de warme bouillon over, dek af en laat 10 min zwellen.
  2. Woel de couscous los met een vork, voeg de zeste en het sap van de citroen toe, giet er 4 el olijfolie bij en meng. Schep er dan de knoflook, de verse kruiden, de granaatappelpitten, de pijnboompitten en de komijn door. Schep voorzichtig om.
  3. Bak de burgers in 1 el olijfolie goudbruin. Verdeel de couscous over de borden, verkruimel er de schapenkaas over en dien op bij de vegetarische burgers. Serveer er een schepje Griekse yoghurt bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vegetarische burgers 2
  • Couscous 75 g
  • Warme groentebouillon 150 ml
  • Sap en zeste van 1 citroen
  • Olijfolie
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Peterselie, fijngehakt 1 el
  • Munt, fijngehakt 1 el
  • Koriander, fijngehakt 1 el
  • Pitten van 1 granaatappel
  • Handvol pijnboompitten, geroosterd 0.50
  • Komijn 0.50 tl
  • Schapenkaas of feta 75 g
  • Griekse yoghurt
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vegetarische burgers 2
  • Couscous 75 g
  • Warme groentebouillon 150 ml
  • Sap en zeste van 1 citroen
  • Olijfolie
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Peterselie, fijngehakt 1 el
  • Munt, fijngehakt 1 el
  • Koriander, fijngehakt 1 el
  • Pitten van 1 granaatappel
  • Handvol pijnboompitten, geroosterd 0.50
  • Komijn 0.50 tl
  • Schapenkaas of feta 75 g
  • Griekse yoghurt
  • Zout, peper