Dip met olijfolie en feta | Carrefour

Dip met olijfolie en feta

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de knoflook en snij hem in schijfjes. Verbrokkel de feta. Mix de olie in de keukenrobot met de look, de kruidenblaadjes en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout, bestrooi met de feta en serveer met brood. 

    Tip Hou je van de mix van hartig en zoet? Smeer eerst een laagje honing op je brood en dip dan. Onweerstaanbaar!
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 574 kcal
Vetten 60 g
koolhydraten 3,5 g
waarvan suikers 1,5 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 5,0 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1
  • Feta 25 g
  • Olijfolie 50 ml
  • Takje rozemarijn 0.50
  • Takje tijm 0.50
  • Witte balsamicoazijn 1 el
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1
  • Feta 25 g
  • Olijfolie 50 ml
  • Takje rozemarijn 0.50
  • Takje tijm 0.50
  • Witte balsamicoazijn 1 el
  • Peper
  • Zout