Panna cotta met butternut en kaneel | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Rusttijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Rusttijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de butternut en snij hem in grove blokjes. Kook ze gaar in water en mix ze vervolgens glad met de room en de kaneel. Giet in een kookpan en breng aan de kook. Laat de gelatine 5 min weken in koud water.

  2. Zet de pan met de butternutroom van het vuur. Knijp de gelatine uit en roer door het mengsel tot de gelatine volledig opgelost is. Giet in glaasjes en laat minstens 3 u opstijven in de koelkast.

  3. Hak de walnoten fijn en leg ze met de suiker en een scheutje water in een pannetje. Laat rustig karamelliseren. Schep de noten net voor het serveren over de panna cotta’s en bestuif met een beetje kaneelpoeder.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 218 kcal
Vetten 19 g
Fats acid satured 10 g
koolhydraten 8;2 g
waarvan suikers 7.8 g
vezels 0.8 g
Eiwitten 3.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.5
  • Room 150 ml
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Gelatine blaadjes 1.5
  • Handvol walnoten
  • Suiker 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.5
  • Room 150 ml
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Gelatine blaadjes 1.5
  • Handvol walnoten
  • Suiker 1 el