Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de butternut en snij hem in grove blokjes. Kook ze gaar in water en mix ze vervolgens glad met de room en de kaneel. Giet in een kookpan en breng aan de kook. Laat de gelatine 5 min weken in koud water.
Zet de pan met de butternutroom van het vuur. Knijp de gelatine uit en roer door het mengsel tot de gelatine volledig opgelost is. Giet in glaasjes en laat minstens 3 u opstijven in de koelkast.
Hak de walnoten fijn en leg ze met de suiker en een scheutje water in een pannetje. Laat rustig karamelliseren. Schep de noten net voor het serveren over de panna cotta’s en bestuif met een beetje kaneelpoeder.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 218 kcal |
Vetten | 19 g |
Fats acid satured | 10 g |
koolhydraten | 8;2 g |
waarvan suikers | 7.8 g |
vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 3.3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.