Aardperensoep met krokante pancetta en geroosterde hazelnoten | Carrefour

Je tijdstip

Aardperensoep met krokante pancetta en geroosterde hazelnoten

Aardperensoep met krokante pancetta en geroosterde hazelnoten

Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardperen en snij ze in blokjes. Kook ze met de selder en de ui 20 min in de bouillon.
  2. Pureer de groenten met de helft van de bouillon glad. Roer er de room door, meng en kruid met zout en peper.
  3. Rooster de pancetta en de hazelnoten in een pan zonder vetstof. Giet de soep in kommetjes en werk af met de krokante pancetta, de geroosterde hazelnoten en de gesnipperde bieslook.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aardperen 0.50 kg
  • Tak bleekselder, in blokjes 0.50
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Groentebouillon 1.5 l
  • Room 1 el
  • Pancetta 50 g
  • Hazelnoten
  • Bieslook, gesnipperd 1 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aardperen 0.50 kg
  • Tak bleekselder, in blokjes 0.50
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Groentebouillon 1.5 l
  • Room 1 el
  • Pancetta 50 g
  • Hazelnoten
  • Bieslook, gesnipperd 1 el
  • Zout, peper