Niet toegevoegd

Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Snijd de groenten: snijd de wortelen schuin, het takje selder in kleine stukjes en de biet in staafjes.
Giet een scheutje olijfolie in een kookpan, voeg er de gesnipperde ui en de geperste knoflook aan toe. Laat 1 minuut fruiten.
Voeg alle groenten toe. Laat het geheel gedurende 5 minuten garen op een hevig vuur. Voeg de tomatenpuree, het water en het zout toe. Dek af en laat sudderen op een zacht vuurtje.
Dien op in diepe borden. Bestrooi met bladpeterselie. Dien de soep op met een sneetje boerenbrood.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.