Bloemkool op zijn Marokkaans | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bloemkool op zijn Marokkaans

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Blancheer de bloemkoolroosjes in gezouten kokend water gedurende 10 minuten
  2. Neem de roosjes uit het water en leg ze in een vuurvaste ovenschaal.  Besprenkel vervolgens met olijfolie, kruid met de ras el hanout en werk af met de geraspte kaas
  3. Grill dit gedurende 5 minuten in de oven (of tot de kaas gesmolten en mooi bruin is)
  4. Strooi de gegrilde amandelen en bladpeterselie over de bloemkool en serveer met de hummus

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemko(o)l(en) 1
  • Ras el hanout 3 el
  • Geraspte kaas om te gratineren 1 zakje
  • Blaadjes platte bladpeterselie 1 handvol
  • Gegrilde geschaafde amandelen 1 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Hummus 1 potje
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemko(o)l(en) 1
  • Ras el hanout 3 el
  • Geraspte kaas om te gratineren 1 zakje
  • Blaadjes platte bladpeterselie 1 handvol
  • Gegrilde geschaafde amandelen 1 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Hummus 1 potje