Bloemkoolrijst | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Was en rasp de bloemkool. Breng op smaak met de olie en het citroensap en zet apart.
  2. Bak de champignons in de helft van de boter en kruid op het einde van de gaartijd met peper en zout. Snij de wortels in blokjes en bak ze goudbruin in de rest van de boter en kruid met peper en zout.
  3. Meng de bloemkool met de gebakken groenten, de peterselie en de rozijnen. Serveer met de doormidden gesneden eitjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bio bloemkool 200 g
  • Sesamolie Carrefour Selection 2 el
  • Citroensap 2 el
  • Rosé champignons, schoongemaakt 100 g
  • Wortels, geschild 4
  • Boter 10 g
  • Hardgekookte ei(eren) 1
  • Gehakte peterselie 2 el
  • Rozijnen 10 g
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bio bloemkool 200 g
  • Sesamolie Carrefour Selection 2 el
  • Citroensap 2 el
  • Rosé champignons, schoongemaakt 100 g
  • Wortels, geschild 4
  • Boter 10 g
  • Hardgekookte ei(eren) 1
  • Gehakte peterselie 2 el
  • Rozijnen 10 g
  • Peper en zout