Niet toegevoegd

Pompoensoep met salie en kruidencroutons
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snij de bloemkool, de aardappelen en de ui in grove stukken. Leg ze in een grote kookpan en doe er de knoflook, de helft van de boter en de helft van de olijfolie bij . Verwarm langzaam tot de groenten beginnen te sissen. Giet er water bij tot de groenten net onder staan, voeg het laurierblad toe en kruid met zout en peper. Zet het deksel op de pan en breng aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat 10 à 15 min sudderen.
Verwijder het laurierblad, giet de room bij de soep en mix ze glad. Warm ze op een zacht vuur weer op en giet er eventueel een scheutje water bij als ze te dik is.
Laat intussen de rest van de boter en de olie smelten en bak er de kappertjes, de amandelen en het paneermeel samen in. Bestrooi de soep net voor het opdienen met dit mengsel.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Per portie