Bloemkoolvelouté met amandelmelk | Carrefour

Je tijdstip

Bloemkoolvelouté met amandelmelk

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en spoel ze schoon. Zet de bloemkool onder water in een kookpot, samen met de ui, de knoflook en het bouillonblokje.
  2. Laat 20 min sudderen onder deksel. Kruid met peper en zout, voeg de amandelpuree toe en mix.
  3. Dien onmiddellijk op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Blokje ontvette gevogeltebouillon (of groentebouillon) 0.50
  • Amandelmelk 50 ml
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Teen knoflook, gesnipperd 0.50
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Blokje ontvette gevogeltebouillon (of groentebouillon) 0.50
  • Amandelmelk 50 ml
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Teen knoflook, gesnipperd 0.50
  • Peper en zout