Bloemkoolvelouté met kruiden en citroenzeste | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bloemkoolvelouté met kruiden en citroenzeste

Bloemkoolvelouté met kruiden en citroenzeste

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en hak de ui en de look fijn. Verdeel de bloemkool in roosjes. Fruit de bloemkool, de look en de ui in boter zonder te laten kleuren.
  2. Giet er de gevogeltebouillon bij en laat 25 minuten sudderen zonder te koken. Voeg de kruiden en de citroenzeste toe en mix.
  3. Giet er de room bij, kruid af naar smaak met peper en zout.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Ui 0.50
  • Boter 15 g
  • Gehakte dragon 0.50 el
  • Gehakte platte peterselie 0.50 el
  • Blad gehakte salie 0.50
  • Gehakte dille 0.50 tl

Alsook:

  • Gevogeltebouillon 0.50 l
  • Teentjes look 0.50
  • De zeste van een citroen
  • Vloeibare room 7 cl.
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Ui 0.50
  • Boter 15 g
  • Gehakte dragon 0.50 el
  • Gehakte platte peterselie 0.50 el
  • Blad gehakte salie 0.50
  • Gehakte dille 0.50 tl

Alsook:

  • Gevogeltebouillon 0.50 l
  • Teentjes look 0.50
  • De zeste van een citroen
  • Vloeibare room 7 cl.
  • Peper
  • Zout