Chakchouka | Carrefour

Chakchouka

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de ui in ringen. Was de paprika’s, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snij in reepjes. Fruit de ui en de geperste knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de paprika’s toe en laat nog 5 min garen.

  2. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met de komijn, Cayennepeper en zout en meng goed. Maak 4 kuiltjes in de bereiding. Breek een ei in elk kuiltje. Zet het deksel op de pan en laat de eieren 6 min stollen.

  3. Bestrooi met de fijngehakte peterselie of koriander en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode ui 0.50
  • Rode paprika's 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Tomatenblokjes in blik 400 g
  • Gemalen komijn 0.50 el
  • Cayennepeper 0.50 tl
  • Eieren 2
  • Bosje koriander of peterselie 0.50
  • Olijfolie
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode ui 0.50
  • Rode paprika's 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Tomatenblokjes in blik 400 g
  • Gemalen komijn 0.50 el
  • Cayennepeper 0.50 tl
  • Eieren 2
  • Bosje koriander of peterselie 0.50
  • Olijfolie
  • Zout