Champignons farcis au jambon | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Champignons farcis au jambon

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwijder de steeltjes van de grote champignons. Mix de peterselie, de look, 50 g boter, 100 g champignons en het broodkruim in een keukenrobot voor de vulling.
  2. Snij de ham in reepjes en meng onder de vulling. Kruid met peper en zout. Vul de grote champignons en schik in een ovenvaste schotel.
  3. Verdeel de rest van de boter over de gevulde champignons en zet een tiental minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote Parijse champignons 8
  • Champignons voor de vulling 50 g
  • Klein bosje peterselie 0.50
  • Boter 50 g
  • Broodkruim 25
  • Sneden gekookte ham 2
  • Teentje look 0.50
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote Parijse champignons 8
  • Champignons voor de vulling 50 g
  • Klein bosje peterselie 0.50
  • Boter 50 g
  • Broodkruim 25
  • Sneden gekookte ham 2
  • Teentje look 0.50
  • Peper
  • Zout