Spoel de witte bonen en laat ze uitlekken. Giet ze in de kom van de mixer en voeg de yoghurt, de sesamolie en het komijnpoeder toe. Kruid met peper en zout en mix goed.
Snij een tortilla verticaal en tot aan het midden door. Besmeer een kwart van de tortilla (rechtsonder) met hummus. Leg wat uitgelekte gedroogde tomaten op het stuk rechtsboven. Smeer de rest van de hummus over een derde kwart (linksboven) en verkruimel er de feta over. Leg de spinazie op het vierde stuk.
Vouw de wrap, door het stuk met alleen hummus over de tomaten te plooien, dan alles over de feta en tot slot over de spinazie. Bak krokant in een braadpan (3 min per kant) en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
431 kcal
Vetten
22 g
koolhydraten
36 g
waarvan suikers
7,1 g
vezels
8,9 g
Eiwitten
18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.