Express-fricassee van kabeljauw | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Express-fricassee van kabeljauw

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter op een zacht vuur smelten in een stoofpan en giet er de bloem in. Meng en laat 2 min al roerend bakken. Voeg dan de visbouillion al kloppend toe en laat enkele minuten warmen. 
  2. Voeg de witte wijn, de mosterd en het citroensap toe en kruid met zout en peper. Leg de blokjes vis in de saus en voeg er de room aan toe. Hou warm.
  3. Bak de wortelen, erwten en champignons kort in warme olijfolie. Voeg ze toe aan de fricassee en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Werk af met de peterselie en dien op met gekookte witte rijst.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter 20 g
  • Bloem 20 g
  • Warme visbouillon 65 ml
  • Witte wijn 65 ml
  • Mosterd 0.50 tl
  • Citroen (sap) 0.25
  • Kabeljauwfilet, in blokjes 400 g
  • Room 0.50 el
  • Wortelen, in kleine dobbelsteentjes 1
  • Doperwtjes (diepvries) 100 g
  • Witte champignons, in 4 gesneden 125 g
  • Olijfolie 0.50 el
  • Peterselie, fijngehakt 1.5 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter 20 g
  • Bloem 20 g
  • Warme visbouillon 65 ml
  • Witte wijn 65 ml
  • Mosterd 0.50 tl
  • Citroen (sap) 0.25
  • Kabeljauwfilet, in blokjes 400 g
  • Room 0.50 el
  • Wortelen, in kleine dobbelsteentjes 1
  • Doperwtjes (diepvries) 100 g
  • Witte champignons, in 4 gesneden 125 g
  • Olijfolie 0.50 el
  • Peterselie, fijngehakt 1.5 el
  • Zout, peper