Kook de eieren hard. Spoel ze onder koud water, pel ze en snij ze in tweeën. Pers de knoflook en rasp de Parmezaanse kaas. Doe beide in de blender met de spinazie, de geroosterde pijnboompitten en een scheutje olijfolie. Kruid met zout en peper en mix tot een gladde pesto. Roer er de helft van de mascarpone onder.
Snij het stokbrood in schuine, dunne sneetjes. Rooster ze in de broodrooster en besmeer ze met een lepel pesto.
Verwarm de Carrefour Bio tomatenvelouté en schep in de borden. Versier met een lepeltje mascarpone, pesto en twee halve eieren. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en serveer met de pestobroodjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
183 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.3 g
vezels
0.5 g
Eiwitten
5.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.