Geroosterde pastinaak, rode ui en knoflook met honingsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geroosterde pastinaak, rode ui en knoflook met honingsaus

Geroosterde pastinaak, rode ui en knoflook met honingsaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de saus door alle ingrediënten samen los te kloppen. Kruid met zout en peper.
  2. Schil de pastinaken en snij ze in de lengte doormidden. Snij de rode uien in stukken. Leg de pastinaak, de uien en de teentjes knoflook op een bakplaat bekleed met bakpapier, besprenkel met olijfolie, kruid met zout en peper en zet 30 min in de oven. Keer de groenten halfweg de baktijd om, zodat ook de andere kanten een kleurtje krijgen.
  3. Bestrooi het gerecht met de tijm en dien op met het sausje. Heerlijk met gegrild vlees.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaak(en) 1
  • Rode ui(en) 1
  • Teentjes knoflook, gepeld 3
  • Olijfolie 1 el
  • Tijmblaadjes 1.5 el
  • Zout, peper

Voor de saus:

  • Witte wijnazijn 1 el
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 0.50 tl
  • Mosterd 0.50 el
  • Mayonnaise 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaak(en) 1
  • Rode ui(en) 1
  • Teentjes knoflook, gepeld 3
  • Olijfolie 1 el
  • Tijmblaadjes 1.5 el
  • Zout, peper

Voor de saus:

  • Witte wijnazijn 1 el
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 0.50 tl
  • Mosterd 0.50 el
  • Mayonnaise 1 el