Green gazpacho en crostini met parmezaan (Bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Green gazpacho en crostini met parmezaan (Bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de sneetjes stokbrood op een ovenplaat. Prik met een vork in het knoflookteentje en wrijf er de sneetjes brood mee in. Giet er een scheutje olijfolie over, strooi er wat parmezaan over en plaats 10 min. in de oven.

  2. Snijd de komkommer en de courgette in grove stukken, doe ze in een blender en voeg er de munt, olijfolie, ciderazijn en appelsap aan toe. Mix en breng op smaak met peper en zout.

  3. Serveer de gazpacho met de crostini, werk af met enkele blaadjes verse munt, een scheutje olijfolie en parmezaan.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in sneetjes 0.50
  • Knoflookteentje 1
  • Zeer fijn gemalen parmezaanse kaas 10 g
  • Komkommer 0.50
  • Courgette 1
  • Appelsap 20 cl.
  • Olijfolie 7 cl.
  • Ciderazijn 5 el
  • Bosje verse munt 0.50
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in sneetjes 0.50
  • Knoflookteentje 1
  • Zeer fijn gemalen parmezaanse kaas 10 g
  • Komkommer 0.50
  • Courgette 1
  • Appelsap 20 cl.
  • Olijfolie 7 cl.
  • Ciderazijn 5 el
  • Bosje verse munt 0.50
  • Zout
  • Peper