Kikkererwtenbeignets | Carrefour

Kikkererwtenbeignets

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper de ui. Laat de kikkererwten uitlekken en hou 80 ml van het vocht opzij. Giet de kikkererwten en het vocht in de kom van een blender. Voeg het maïszetmeel, bakpoeder en de komijn toe. Kruid met peper en zout en mix tot een gladde massa.

  2. Meng de gesnipperde ui door dit deeg.

  3. Verhit de olie in een diepe pan en bak een eetlepel beslag per keer. De beignet moet goudbruin kleuren. Bak zo alle beslag op.

    Tip Heerlijk met een yoghurtsaus met limoen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ui 0.25
  • Biokikkererwten 115 g
  • Maïszetmeel 2 el
  • Bakpoeder 0.50 tl
  • Gemalen komijn 0.50 tl
  • Frituurolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ui 0.25
  • Biokikkererwten 115 g
  • Maïszetmeel 2 el
  • Bakpoeder 0.50 tl
  • Gemalen komijn 0.50 tl
  • Frituurolie
  • Peper
  • Zout