Knolseldersoep met curry | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Knolseldersoep met curry

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Stoof in een grote pot de ui en look aan in een beetje olie, tot ze glazig worden. Voeg de curry en de kurkuma toe en laat al roerend verder koken. 
  2. Voeg de knolselder, de prei en de aardappel toe en laat onder voortdurend roeren verder garen op een middelmatig vuur. Voeg dan de groentebouillon toe en laat 30 min koken. 
  3. Mix de soep wanneer de groenten gaar zijn, kruid met peper en zout en strooi er net voor het opdienen de gesnipperde lente-ui over. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui, grof gesneden
 0.50
  • Teentje look, geperst 0.50
  • Groene currypasta
 0.50 el
  • Kurkuma
 0.50 tl
  • Knolselder, in blokjes
 0.50
  • Stengel preiwit, grof gesneden 0.50
  • Grote aardappel, geschild en in blokjes 0.50
  • Groentebouillon 1 l
  • Lente-uitje(s), fijngesnipperd 1
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui, grof gesneden
 0.50
  • Teentje look, geperst 0.50
  • Groene currypasta
 0.50 el
  • Kurkuma
 0.50 tl
  • Knolselder, in blokjes
 0.50
  • Stengel preiwit, grof gesneden 0.50
  • Grote aardappel, geschild en in blokjes 0.50
  • Groentebouillon 1 l
  • Lente-uitje(s), fijngesnipperd 1
  • Olijfolie
  • Peper en zout