Krokante rijstveldumplings | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Rusttijd 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Rusttijd 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm een scheutje sesamolie en bak er de geperste knoflook en de geraspte gember in. Voeg de geraspte rauwe groenten toe en roerbak 2 min op hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  2. Dompel het rijstpapier even in lauw water. Leg de vellen op een vochtige plank. Schep een lepel van de groentevulling in het midden van elk vel rijstpapier. Verdeel er enkele muntblaadjes over.

  3. Plooi eerst de onderkant en vervolgens de twee zijkanten naar binnen. Rol daarna op, van onder naar boven. Leg de dumplings op een ingeolied bord, zonder dat ze elkaar aanraken. Bak de pakketjes goudbruin en knapperig in hete olie.

    Tip Serveer de dumplings met zoete chilisaus of zoete sojasaus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 1
  • Gember 1 cm
  • Restje kool (of andere groenten)
  • Rijstpapier 2
  • Muntblaadjes
  • Olie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 1
  • Gember 1 cm
  • Restje kool (of andere groenten)
  • Rijstpapier 2
  • Muntblaadjes
  • Olie
  • Zout
  • Peper