Krulsla met linzen en citroen | Carrefour

Krulsla met linzen en citroen

Voorbereiding 35 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 35 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de linzen zoals vermeld op de verpakking. 
  2. Laat de courgettereepjes 15 min marineren in 4 el olijfolie, de zeste en het sap van 1 citroen, peper en zout. Bevochtig de gekookte linzen met 2 el olij folie, voeg de radijzen, de rode ui, de zeste en het sap van 1/2 citroen toe. Meng en kruid bij indien nodig.

  3. Was de krulsla en zwier droog. Schik de bladeren, samen met de courgettereepjes en spinaziescheuten, op de borden. Besprenkel met wat olijfolie en enkele druppels citroensap. Versier met korianderblaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene linzen 75 g
  • Courgette, in fijne reepjes 0.50
  • Olijfolie
  • Citroen(en) (sap+zeste) 1
  • Bosje radijzen, fijngehakt 1
  • Rode ui, fijngehakt 0.50
  • Krop krulsla 1
  • Spinaziescheuten 60 g
  • Handvol verse koriander 1
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene linzen 75 g
  • Courgette, in fijne reepjes 0.50
  • Olijfolie
  • Citroen(en) (sap+zeste) 1
  • Bosje radijzen, fijngehakt 1
  • Rode ui, fijngehakt 0.50
  • Krop krulsla 1
  • Spinaziescheuten 60 g
  • Handvol verse koriander 1
  • Peper, zout