Niet toegevoegd

Salade van krieltjes en sprot met mosterddressing
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Laat de courgettereepjes 15 min marineren in 4 el olijfolie, de zeste en het sap van 1 citroen, peper en zout. Bevochtig de gekookte linzen met 2 el olij folie, voeg de radijzen, de rode ui, de zeste en het sap van 1/2 citroen toe. Meng en kruid bij indien nodig.
Was de krulsla en zwier droog. Schik de bladeren, samen met de courgettereepjes en spinaziescheuten, op de borden. Besprenkel met wat olijfolie en enkele druppels citroensap. Versier met korianderblaadjes.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.