Oosterse noedels met pikante pindasaus en champignons | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Oosterse noedels met pikante pindasaus en champignons

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de saus tot een homogeen mengsel. Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op de ver- pakking. Voeg in de laatste minuut de spinazie toe. Giet daarna alles af en laat uitlekken. 

  2. Snij de champignons in dunne schijfjes. Snipper de lente-uitjes fijn. Verhit wat sesamolie in een braadpan en bak de champignons op een hoog vuur goudbruin. Kruid ze met zout en peper. 

  3. Meng de champignons met de noedels, de spinazie en de saus, en werk af met de lente-ui. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 126 kcal
Vetten 4,6 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 3,2 g
vezels 1,5 g
Eiwitten 4,4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eiernoedels 200 g
  • Spinazie 100 g
  • Gemengde champignons 300 g
  • Lente-uitjes 1
  • Sesamolie
  • Peper, zout

Voor de saus

  • Pindakaas (ongezoet) 1 el
  • Sesamolie 1 el
  • Sojasaus 30 ml
  • Limoensap 3 el
  • Honing 1 el
  • Chilisaus 1 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eiernoedels 200 g
  • Spinazie 100 g
  • Gemengde champignons 300 g
  • Lente-uitjes 1
  • Sesamolie
  • Peper, zout

Voor de saus

  • Pindakaas (ongezoet) 1 el
  • Sesamolie 1 el
  • Sojasaus 30 ml
  • Limoensap 3 el
  • Honing 1 el
  • Chilisaus 1 tl