Pastinaaksoep met krokantjes van estragon | Carrefour

Je tijdstip

Pastinaaksoep met krokantjes van estragon

Pastinaaksoep met krokantjes van estragon

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de uien fijn. Schil en rasp de aardappelen. Schil en snij de pastinaak in blokjes. Smelt de boter in een pot en fruit de uien glazig. Voeg de geraspte aardappelen en de blokjes pastinaak toe. Laat 5 minuten bakken en roer om.
  2. Haal de pot van het vuur en laat lauw worden. Mix tot een soep en kruid naar smaak met peper en zout. Voeg de room toe en meng. Warm de soep terug op zonder te laten koken.
  3. Snij het brood in stukjes en bak ze krokant in olijfolie. Bestrooi met estragon. Serveer de soep met fijngesneden bieslook en de krokantjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1.5
  • Aardappelen 1.5
  • Uien 1
  • Sneden wit brood 1
  • Bosje bieslook
  • Estragon
  • Boter 37.5 g
  • Look 60 g
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1.5
  • Aardappelen 1.5
  • Uien 1
  • Sneden wit brood 1
  • Bosje bieslook
  • Estragon
  • Boter 37.5 g
  • Look 60 g
  • Peper
  • Zout