Preistoemp met gebakken pastinaak en spiegelei | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Preistoemp met gebakken pastinaak en spiegelei

Preistoemp met gebakken pastinaak en spiegelei

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Voeg 5 min voor het einde van de kooktijd de preiringen toe. Laat uitlekken, meng er de verse kaas onder en plet alles tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Bak de pastinaak zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 4 spiegeleieren.
  3. Verdeel de stoemp en de schijfjes pastinaak over de 4 borden, leg er telkens een spiegelei bovenop en werk af met droog geroosterde pijnboompitten.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 400 g
  • Preistengels, in ringen 1.5
  • Pastinaken, in schijfjes 2
  • Eieren 2
  • Verse kaas, type Philadelphia 200 g
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten, geroosterd
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 400 g
  • Preistengels, in ringen 1.5
  • Pastinaken, in schijfjes 2
  • Eieren 2
  • Verse kaas, type Philadelphia 200 g
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten, geroosterd
  • Zout, peper