Romige kerrie-kokossoep met wintergroenten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Romige kerrie-kokossoep met wintergroenten

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Was de schorseneren grondig onder stromend water, schil ze, besprenkel ze meteen met citroensap en snij ze dan in korte stukjes. Was de prei en het witloof en snij ook in stukken.
  2. Verhit de kokosolie in een grote kookpan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de groenten, de kerrie en de bouillon toe. Meng en laat op een zacht vuur 15 min sudderen.
  3. Voeg de kokosroom toe. Kruid naar smaak met zout en peper, schep de soep in kommen en werk af met blaadjes boerenkool en stukjes schorseneer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel schorseneren 0.25
  • Citroensap 0.25
  • Prei 0.50
  • Stronkjes witloof 2
  • Kokosolie 0.50 el
  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Madras kerriepoeder 1 el
  • Groentebouillon 300 ml
  • Kokosroom 200 ml
  • Blaadjes boerenkool
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel schorseneren 0.25
  • Citroensap 0.25
  • Prei 0.50
  • Stronkjes witloof 2
  • Kokosolie 0.50 el
  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Madras kerriepoeder 1 el
  • Groentebouillon 300 ml
  • Kokosroom 200 ml
  • Blaadjes boerenkool
  • Zout
  • Peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 272 kcal
  • 21,3 g vetten
  • 10,7 g koolhydraten
  • 8,2 g suikers
  • 11,5 g vezels
  • 4,4 g eiwitten