Oosterse paddenstoelensoep | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook en de uien. Schil en rasp de gember. Spoel de paksoi en snij ze in stukken. Snij de shiitake in tweeën en de oesterzwammen in stukken.

  2. Verhit de sesamolie in een kookpan en fruit de ui, de knoflook en de gember. Voeg de harde, witte stukken paksoi toe en laat kort meebakken. Schep er dan alle paddenstoelen onder en laat 2 min sudderen.

  3. Giet er de sojasaus bij, schep kort om en blus met de groentebouillon. Laat nog kort sudderen en breng op smaak met chilipoeder. Voeg tot slot het groen van de paksoi toe en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 18 kcal
Vetten 1,1 g
Fats acid satured 0,3 g
koolhydraten 1,0 g
waarvan suikers 0,5 g
vezels 0,7 g
Eiwitten 1,1 g
salt 0,88 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 0.5
  • Uien 1
  • Paksoi 1
  • Shiitake 75 g
  • Oesterzwammen 50 g
  • Shimeji 75 g
  • Sojasaus 35 ml
  • Groentebouillon 0,6 l
  • Chilipoeder
  • Sesamolie
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 0.5
  • Uien 1
  • Paksoi 1
  • Shiitake 75 g
  • Oesterzwammen 50 g
  • Shimeji 75 g
  • Sojasaus 35 ml
  • Groentebouillon 0,6 l
  • Chilipoeder
  • Sesamolie