Spinaziesoep met kokosmelk | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spinaziesoep met kokosmelk

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de prei schoon en snij het witte gedeelte in schijfjes. Spoel de spinazieblaadjes, laat ze uitlekken en snijd ze grof. Schil de look en snij fijn. Spoel de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snij fijn.
  2. Stoof de peper 2 tot 3 min samen met de look, de gember en de preiringen in hete olie. Overgiet met de bouillon en de kokosmelk en laat alles nog zo’n 10 min sudderen.
  3. Voeg de spinazie toe, mix en breng op smaak met zout en cayennepeper. Werk af met enkele blaadjes spinazie en dien dan meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Preistengels 1
  • Jonge spinazieblaadjes 100 g
  • Teentjes knoflook, fijngesnipperd 1
  • Spaanse peper, in dunne ringen 0.50
  • Gember, geraspt 0.50 tl
  • Olie 1 el
  • Groentebouillon 200 ml
  • Kokosmelk 200 ml
  • Zout, cayennepeper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Preistengels 1
  • Jonge spinazieblaadjes 100 g
  • Teentjes knoflook, fijngesnipperd 1
  • Spaanse peper, in dunne ringen 0.50
  • Gember, geraspt 0.50 tl
  • Olie 1 el
  • Groentebouillon 200 ml
  • Kokosmelk 200 ml
  • Zout, cayennepeper