Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet af, maar bewaar een kopje van het kookvocht.
Fruit de ui met de look in olijfolie. Voeg de spitskool en de paprika toe en laat 5 min mee bakken. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Pureer de aardappelen met het kookvocht en roer er nog een scheut olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Schep er de spitskool, paprika en de pijpajuin onder.
Bak de spekblokjes krokant en serveer bij de stamppot.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.