Thaise rode curry met scampi’s en zoete aardappel | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook. Was de courgette en de paprika. Schil de zoete aardappel. Snij al deze groenten in stukjes. Pers de limoen uit.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpan of hoge braadpan en fruit de knoflook, de currypasta en de groenten.

  3. Blus met de kokosmelk en voeg het limoensap toe. Laat 20 min sudderen. Voeg vervolgens de scampi’s toe en laat alles nog een paar minuten sudderen. Serveer meteen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 90 kcal
Vetten 6.1 g
Fats acid satured 3.6 g
koolhydraten 4.7 g
waarvan suikers 2.6 g
vezels 1.2 g
Eiwitten 3.3 g
salt 0.27 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 2
  • Kleine courgette 2
  • Rode puntpaprika 2
  • Zoete aardappel 2
  • Limoen 2
  • Thaise rode currypasta 2 tl
  • Kokosmelk 400 ml
  • Diepvriesscampi’s 12
  • Olijfolie 4 el
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 2
  • Kleine courgette 2
  • Rode puntpaprika 2
  • Zoete aardappel 2
  • Limoen 2
  • Thaise rode currypasta 2 tl
  • Kokosmelk 400 ml
  • Diepvriesscampi’s 12
  • Olijfolie 4 el