Tomatensoep met lasagnette en mozzarella | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tomatensoep met lasagnette en mozzarella

Tomatensoep met lasagnette en mozzarella

Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui met de oregano. Voeg de tomatenpuree, de gepelde tomaten, de laurier en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat 30 min sudderen.
  2. Kook de pasta in een grote pan gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  3. Meng de ricotta met de Parmezaan en kruid met zout en peper. Schep een flinke eetlepel van dit kaasmengsel in elke soepkom. Leg er pasta op en schep daarop de soep. Werk af met plakken mozzarella en blaadjes basilicum.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 1 el
  • Dikke ui, gesnipperd 0.50
  • Gedroogde oregano 1 el
  • Geconcentreerde tomatenpuree 1 el
  • Blik gepelde tomaten 0.50
  • Laurierblad(eren) 1
  • Groentebouillon 250 ml
  • Lasagnette 200 g
  • Ricotta 250 g
  • Parmezaan 50 g
  • Mozzarella, in plakken
  • Vers basilicum
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 1 el
  • Dikke ui, gesnipperd 0.50
  • Gedroogde oregano 1 el
  • Geconcentreerde tomatenpuree 1 el
  • Blik gepelde tomaten 0.50
  • Laurierblad(eren) 1
  • Groentebouillon 250 ml
  • Lasagnette 200 g
  • Ricotta 250 g
  • Parmezaan 50 g
  • Mozzarella, in plakken
  • Vers basilicum
  • Zout, peper