Uiensoep met chorizo | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Uiensoep met chorizo

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de uien. Laat 1 klontje boter smelten in een grote kookpan en fruit de uien goudgeel op een matig vuur.

  2. Voeg het water, de bouillonblokjes, de room en de witte wijn toe en breng al roerend aan de kook. Laat 30 min sudderen op een laag vuur en kruid daarna met peper.

  3. Voeg de pasta toe en laat 10 min meekoken. Verwijder het vel van de chorizo, snij de worst in kleine blokjes en leg ze in de soep. Breng eventueel verder op smaak, bestrooi met de geraspte kaas en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 90 kcal
Vetten 6.3 g
koolhydraten 3.7 g
waarvan suikers 0.8 g
vezels 1.2 g
Eiwitten 3.8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Uien 4
  • Vloeibare room 30% VG 60 ml
  • Droge witte wijn 50 ml
  • Fusilli 50 g
  • Chorizo 112.50 g
  • Geraspte emmentaler 50 g

In je voorraadkast

  • Karneboter
  • Water 0.50 l
  • Blokjes kippenbouillon 1
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Uien 4
  • Vloeibare room 30% VG 60 ml
  • Droge witte wijn 50 ml
  • Fusilli 50 g
  • Chorizo 112.50 g
  • Geraspte emmentaler 50 g

In je voorraadkast

  • Karneboter
  • Water 0.50 l
  • Blokjes kippenbouillon 1
  • Peper