Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes

Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter smelten in de pan en bak de ui glazig. Voeg het vlees toe en daarna de champignons, de prinsessenbonen en de reepjes paprika. Bak gedurende 5 min gaar. 
  2. Voeg de room toe en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. 
  3. Laat de room indikken en voeg er dan al roerend het citroensap aan toe. Strooi er platte peterselie over en dien op met gekookte aardappelen of rijst. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontje boter 1
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Varkensfilet, in reepjes 200 g
  • Champignons, in kwartjes gesneden 175 g
  • Princessenbonen 100 g
  • Rode paprika, in reepjes 0.50
  • Room 100 ml
  • Provençaalse kruiden 0.50 el
  • Citroen (sap) 0.50
  • Platte peterselie, fijngesnipperd
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontje boter 1
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Varkensfilet, in reepjes 200 g
  • Champignons, in kwartjes gesneden 175 g
  • Princessenbonen 100 g
  • Rode paprika, in reepjes 0.50
  • Room 100 ml
  • Provençaalse kruiden 0.50 el
  • Citroen (sap) 0.50
  • Platte peterselie, fijngesnipperd
  • Zout, zwarte peper