Witloof-parmentiersoep met shimeji-paddenstoelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Witloof-parmentiersoep met shimeji-paddenstoelen

Witloof-parmentiersoep met shimeji-paddenstoelen

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de onderkant van het witloof weg en snij de rest in stukjes. Snij de groenten grof.
  2. Stoof alle groenten (behalve de paddenstoelen) kort in een klontje boter, voeg de aardappelblokjes toe en laat een paar minuten stoven op een zacht vuur. Giet er de bouillon bij, breng aan de kook en laat 30 min sudderen. Mix tot een romige soep en kruid met zout en peper.
  3. Bak de paddenstoelen in een braadpan in een beetje boter en zet ze apart. Verdeel de soep over diepe borden, schep er gebakken paddenstoelen bij en werk af met plukjes kervel.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stronkjes witloof 2
  • Preiwit 0.50
  • Ui 0.50
  • Tak groene selderij 0.50
  • Aardappel, geschild en in blokjes 0.50
  • Boter
  • Kippenbouillon 0.75 l
  • shimejipaddenstoelen 60 g
  • Handvol kervel 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stronkjes witloof 2
  • Preiwit 0.50
  • Ui 0.50
  • Tak groene selderij 0.50
  • Aardappel, geschild en in blokjes 0.50
  • Boter
  • Kippenbouillon 0.75 l
  • shimejipaddenstoelen 60 g
  • Handvol kervel 0.50
  • Zout, peper