Gebakken rundvlees met pasta | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebakken rundvlees met pasta

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta al dente en hou apart. Was de asperges, snij overlangs door en daarna in gelij ke stukken van ongeveer 5 cm. Verhit 2 el olijfolie in een grote stoofpan. Prik het teentje look op een vork. Bak de asperges in olie terwijl je omroert met de vork met het lookteentje. Kruid met peper en zout en laat 5 tot 7 min bakken (de asperges moeten knapperig blijven). Besprenkel met balsamicoazijn, voeg de pasta toe, meng en hou warm.
  2. Verwarm 2 el olie in een andere stoofpan op een matig vuur. Bak de met peper en zout gekruide entrecotes, 3 tot 4 min aan elke kant. Laat even afkoelen voor je het vlees in sneden snijdt.
  3. Verdeel de pasta over de borden, versier met basilicumblaadjes, schik het vlees op de pasta en bestrooi met parmezaan.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pasta fusillo Terre d'Italia 250 g
  • Groene asperges 0.50 kg
  • Olijfolie 2 el
  • Teentje look 0.50
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Entrecote(s) van rundvlees 1
  • Bosje verse basilicum 0.50
  • Geraspte parmezaan
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pasta fusillo Terre d'Italia 250 g
  • Groene asperges 0.50 kg
  • Olijfolie 2 el
  • Teentje look 0.50
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Entrecote(s) van rundvlees 1
  • Bosje verse basilicum 0.50
  • Geraspte parmezaan
  • Peper, zout