Lasagne met ham, courgette, tomaat en mozzarella | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lasagne met ham, courgette, tomaat en mozzarella

Lasagne met ham, courgette, tomaat en mozzarella

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat voor de bechamelsaus de boter smelten in een pannetje. Voeg de gezeefde bloem toe en klop op tot het mengsel ruikt naar gebak. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe. Voeg de helft van de geraspte kaas toe, kruid met zout, peper en nootmuskaat en meng tot de saus indikt.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de courgettes kort in olijfolie. Giet een laagje bechamelsaus op de bodem van een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik daarop drie plakken ham, de helft van de courgettes, van de tomaten en van de mozzarella. Giet er de helft van de resterende bechamelsaus over. 
  3. Leg weer een laagje lasagnevellen en herhaal alle laagjes. Eindig met bechamelsaus en strooi de overgebleven geraspte kaas over de schotel. Bak 30 min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgettes, in plakjes 2
  • Vellen lasagne 10
  • Sneetjes ham van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour 6
  • Tomaten, in schijfjes 6
  • Bollen mozzarella, in plakken 2
  • Olijfolie

Voor de bechamelsaus:

  • Boter 30 g
  • Bloem 30 g
  • Halfvolle melk 400 ml
  • Geraspte kaas 200 g
  • Nootmuskaat
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgettes, in plakjes 2
  • Vellen lasagne 10
  • Sneetjes ham van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour 6
  • Tomaten, in schijfjes 6
  • Bollen mozzarella, in plakken 2
  • Olijfolie

Voor de bechamelsaus:

  • Boter 30 g
  • Bloem 30 g
  • Halfvolle melk 400 ml
  • Geraspte kaas 200 g
  • Nootmuskaat
  • Zout, peper